изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:02 EEST
“Албена” АД се интересува от концесията на летището в Охрид, каза Красимир Станев    
ТуризъмСофия. Българската компания “Албена” АД е готова да участва в конкурс за отдаване на концесия на летището в Охрид, заяви пред Агенция “Фокус” изпълнителният директор на дружеството Красимир Станев.


По-рано през деня македонският вестник “Дневник” съобщи, че българският бизнесмен проявява интерес към летището. Пред “Фокус” Станев уточни, че става дума за съвсем предварителен разговор, тъй като все още няма обявена процедура. “Имаме интерес, но разбрахме, че летището в Охрид върви в пакет с това в Скопие, а то едва ли ще ни заинтересува”, обясни Станев. Той припомни, че “Албена” АД е собственик на две малки летища край Лесново и Приморско и участва в конкурса за летищата във Варна и Бургас. Компанията се занимава и с организирането на бизнес пътувания със самолети до 6,5 тона.
Станев разказа пред “Фокус”, че е посетил Охрид със самолета на “Албена” АД, а не както твърди македонският вестник “Дневник” с частен. В старата българска столица, заедно с хотелиери от цяла България, той е участвал в учредяването на Балканска хотелиерска асоциация. В нея влизат представители на България, Македония, Сърбия, Румъния, Босна и Херцеговина, а се очаква и присъединяването на Турция и Гърция. Станев съобщи, че за председател на организацията е бил избран шефът на Българската хотелиерска асоциация Благой Рагин.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

“Албена” АД се интересува от концесията на летището в Охрид, каза Красимир Станев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди