изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:42 EEST
ДИНЧЕР ХАДЖИЕВ ПРЕДСТАВИ СВОИТЕ ЗАМЕСТНИЦИ    
Новини

Областният управител Динчер Хаджиев  представи своите заместници, както и направленията, по които всеки от тях ще работи. Това са Олга Задгорска /административен контрол/, д-р Евгения Георгиева /здравеопазване, социални дейности, образование и култура/, Сияна Фудулова /икономика и земеделие/ и Михаил Стоев /регионално развитие/.



Пред добричките журналисти Д. Хаджиев им връчи заповедите за назначение, като на срещата присъстваха и част от народните ни представители. След това всеки от зам.-областните управители имаше възможност да се представи и да сподели намеренията си занапред. Преди срещата с медиите те се представиха пред колектива на областната администрация.

 

Олга Задгорска е юрист по професия. "Като зам.-областен управител съм убедена, че се сформира един добре балансиран екип, който ще може да реализира един успешен мандат... Това е голямо предизвикателство за нас" - сподели тя, като постави акцент върху отстояване на принципите на прозрачност, консенсус, диалог и професионализъм.

 

 

 

“Човек трябва да е на ти с четвъртата власт” - с тези думи започна д-р Евгения Георгиева. Тя е лекар по професия - педиатър. “Моят ресор е една бездънна пропаст. При наличието на толкова талантливи деца и учители бих искала за Добрич да се говори с други настроения.”

 

 

 

Сияна Фудулова е от Балчик, има две висши образования - инженер агроном и банково дело. Земеделието и туризмът са приоритетни за областта. “За нас земеделието ще е приоритет не на думи, а на дела” – каза тя и постави акцент върху подготовката на селскостопанските производители нормално да минат към евростандартите.

 

 

 

“Аз идвам от реалната икономика и знам как днес се изкарва един лев” - заяви Михаил Стоев. Той сподели, че е роден в семейство на глухонеми и има слабост към хората в неравностойно положение. “При мен са работили хора от 13 етноса. Винаги съм бил етичен към тях и те към мен - каза още той. - Умея да работя в екип, не ме интересуват политическите пристрастия.”

На журналистически въпрос дали четирима зам.-областни управители не са твърде много, Д. Хаджиев отговори: "Аз като областен управител мисля да им създам достатъчно работа."

 


Сходни връзки

ДИНЧЕР ХАДЖИЕВ ПРЕДСТАВИ СВОИТЕ ЗАМЕСТНИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди