изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:46 EEST
РЕМОНТИРАХА ЗА 100 000 ЛЕВА ДЕТСКАТА ГРАДИНА В КРУШАРИ    
ОбществоДо края на септември ще бъде направено първото зареждане с гориво на учебните заведения и ЦДГ в общината


Започналата нова учебна година и отоплението през предстоящия зимен сезон са били обект на разговор при проведената вчера среща между кмета на Крушари Господин Господинов и директори на училища и детски градини в общината. Новата учебна година е стартирала нормално, коментира за НДТ след това Г. Господинов. Извършени са ремонти. В момента приключва ремонтът на детската градина в с. Крушари, който възлиза на около 100 000 лева. От 1 октомври в селата Крушари, Телериг и Коритен ще бъде осигуряван обяд, а за учащите в с. Лозенец - топла закуска /понеже децата са предимно от същото село/. За малчуганите от предучилищните групи също е осигурена топла закуска.
Един от обсъжданите на срещата въпроси е бил свързан с отоплението на училищата и детските градини през зимата. До края на септември ще бъде направено първото зареждане с гориво, каза по този повод Г. Господинов. Директорите пък са поели ангажимента да подадат информация за наличните количества. "Пари има. Въпрос на организация е да заредим с гориво" - каза още кметът на Крушари.
 


Сходни връзки

РЕМОНТИРАХА ЗА 100 000 ЛЕВА ДЕТСКАТА ГРАДИНА В КРУШАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди