изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:36 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР    
Ред и сигурностБюлетин на МВР от 22 септември

НСГП. Четирима мъже са заловени при опит нелегално да преминат границата с Турция. Служители на Регионален граничен сектор Елхово спрели групата в района на с. Лесово около 18 часа вчера. Задържаните са 18-годишен български гражданин от Кърджали и трима афганистанци – на 23, 25 и 28 години. Срещу тях са предприети процесуално-следствени действия.

Сливен. Около 13 часа вчера в РПУ-Сливен е получен сигнал от съседи, че открили починала в дома й 84-годишна жена. При извършения оглед в с. Камен криминалистите установили, че неизвестен извършител е влязъл в къщата, след като разбил един от прозорците. Той нападнал възрастната жена и й нанесъл множество удари с твърд предмет. Тялото е предадено за аутопсия. По случая е образувано следствено дело. Служители на РДВР-Сливен продължават работата по разкриването и задържането на извършителя.

Пловдив. Група маскирани мъже, единият от които въоръжен с малък черен пистолет-неустановена марка и модел, са проникнали вчера около 3.30 часа в къща на ул.”Захария” в кв. Долни Воден през незатворен прозорец на сервизно помещение. Непознатите нападнали 49-годишния собственик на дома, съпругата му и двете им пълнолетни деца и им нанесли побой. Нападателите вързали четиримата с белезници, колани и телефонни кабели. След това, необезпокоявани, претърсили жилището и задигнали  7500 лева и 30 грама златни накити. По случая е образувано дознание.

Пазарджик. Почерпен мъж потроши три автомобила след катастрофа в Панагюрище. Снощи около 23 часа след солиден запой 35-годишният Г.К. от Попинци седнал зад волана на своето “Рено 19”. Шофирайки по ул. “Георги Бенковски” в Панагюрище, той изгубил контрол и се ударил в паркираните отстрани на пътя автомобили. Нанесени са значителни материални щети на “Пежо 205”, “Рено 19” и “Фолксваген Голф”. Пристигналите на местопроизшествието пътни полицаи тествали Г.К. с дрегер. Уредът отчел 1,8 промила концентрация на алкохол. Нетрезвият водач е задържан с полицейска заповед за 24 часа. По случая е образувано следствено дело.

Габрово. Тежка катастрофа е станала около 16,30 часа вчера на пътя София – Варна, на около километър преди разклона на с. Богатово, община Севлиево. При изпреварване лек автомобил “Форд Орион” навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в “Ивеко” с ремарке. Товарната кола е с румънска регистрация. От удара фордът се завъртял и се блъснал в движещия се зад него “Фолксваген Голф”. При инцидента на място починал шофьорът на форда – 33-годишен мъж от Айтос. 34-годишната му спътница е настанена в севлиевската болница без опасност за живота. Служители на РПУ-Севлиево продължават работата по случая.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди