изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:06 EEST
Автобус и “Опел Омега” се сблъскаха снощи. Има двама загинали    
Ред и сигурностНай-малко двама са загинали и седем са пострадали при тежък пътен инцидент на

главен път Плевен - Бяла, между търновските села Горна Студена и Масларево, съобщиха от пресцентъра на МВР. Около 21,45 часа снощи в РПУ-Свищов е получен сигнал за катастрофата. Челно се ударили автобус “Неоплан”, пътуващ от Плевен за Русе, и “Опел Омега”. В резултат на сблъсъка автобусът е обгорял, а лекият автомобил е разцепен на две.
По първоначални данни в автобуса е имало 16 души – 14 пътници, шофьор и стюард. По информацията до момента стюардът е починал на място, а водачът – в болницата в Полски Тръмбеш. Броят на пътниците в лекия автомобил до момента е неустановен.
На мястото са били изпратени екипи от РДВР-Велико Търново и РПУ-Свищов, РСПАБ - Свищов, РСПАБ-Левски и Велико Търново. Погасен е пожарът в двете превозни средства. Пострадалите пътници от автобуса са извозени до болнични заведения.
По случая е заведено дознание в РПУ-Свищов.
На мястото на катастрофата част от лекия автомобил се намира в канавката край пътя, а автобусът е върху него. Вероятно ще се наложи изтегляне с кран, след което ще бъде установен броят на жертвите в лекия автомобил, добавят от НСПАБ.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Автобус и “Опел Омега” се сблъскаха снощи. Има двама загинали | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди