изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:05 EEST
Разкрит е извършител на жестоко убийство    
НовиниИзвършител на жестоко убийство бе разкрит и заловен от криминалисти на СДВР и Осмо РПУ. На 21 септември жителка на с.Кривина съобщава в Осмо РПУ, че 66-годишният й съпруг е в неизвестност от два дни.


Криминалистите започват издирването му. В хода на разследването те намират тялото на мъжа, закопано в землището на селото. При огледа са открити следи от насилие, аутопсията доказва, че престъплението е извършено няколко дни преди това. Оперативните действия отвеждат полицейските служители до осиновения син на семейството. По първоначална информация 36-годишният Б.С., криминално проявен, наркоман, често се карал с родителите си заради продавани от него вещи от жилището.

По тази сигурна следа тръгват криминалистите. Изяснява се, че сутринта на 19 септември отново започнал скандал между баща и син в отсъствието на майката. Тогава той нападнал баща си, с брадва му нанесъл няколко удара по главата, натоварил безжизненото тяло на човека и го заровил в землището на село Кривина.Извършен е и следствен експеримент, Б.С. е задържан за 72 часа в ареста на столичното следствие, работата по случая продължава.


 


Сходни връзки

Разкрит е извършител на жестоко убийство | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди