изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 17:54 EEST
Българки проституирали в италианска ферма за... селски туризъм    
По света Български момичета са били предлагани като проститутки на посетители на известна италианска ферма за селски туризъм близо до Рим.


Местните власти са разбили мрежата за проституция, като при операцията арестувани петима души, сред които собственикът на фирмата и трима мъже и жена, членове на нелегална българска организация, която контролирала трафик на проститутки от България. Момичетата били предлагани на богати клиенти, посещаващи туристическата фирма в Ардея, близо до Рим. Така заедно с предлаганите от селския туризъм удоволствия като домашно приготвен мармалад или излети сред природата любителите имали на разположение и момичета срещу заплащане.

Трафикът бил разкрит от карабинерите на близкия до Рим град Велетри след едномесечни разследвания. Фермата за селски туризъм била добре позната и в международен мащаб. Тя била и широко рекламирана, включително и по интернет. Въпреки че за българска проституция става често въпрос в Италия, досега се касаеше най-вече за градски хотели или за нощни заведения за компаньонки. Това е първият случай, в който български момичета биват предлагани чрез фирми за селски туризъм. Инфoрмацията е на BBC.


 


Сходни връзки

Българки проституирали в италианска ферма за... селски туризъм | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Българки проституирали в италианска ферма за... селски туризъм
Автор: Anonymous да 2005-09-28 @ 16:58 EEST
това не са български момичета, това циганки излезли от България с български паспорти. Най-лошото е ги свързват с България, срамота, на циганите в България или не трябва да им се издават задгранични паспорти или ако им издават, в тях да пише "цигаин" и че не е гражданин на ничия държава, както и с прикрепено досие!!!!!!!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди