изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:34 EEST
В ДЕНЯ НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА Е ПЪРВАТА ПОСТАНОВКА ПО ПРОЕКТ НА БЧК    
ОбществоНа Международния ден на възрастните хора - 1 октомври, ще е първото представление на пиесата "Шарен свят", съобщи директорът на Областния съвет на БЧК в Добрич Валентина Закова.

Представлението е поредната дейност по проект "Хляб за душата", който реализира милосърдната организация. Двамата актьори - Ема Георгиева и Радомир Андонов, който е и режисьор, ще представят "Шарен свят" пред хора от третата възраст напълно безвъзмездно. Пиесата ще се играе от 16 часа в зала "Зорница" на НЧ "Йордан Йовков" в Добрич и е безплатна за зрителите. Залата също е предоставена безвъзмездно от читалището. След това "Шарен свят" ще бъде представена и пред възрастни хора от още пет общини.
Проектът "Хляб за душата" се реализира по програма "Повишаване информираността на обществото по проблемите на хората от третата възраст", финансирана от Швейцарския Червен кръст и Националния съвет на БЧК. Целта е възрастните хора да бъдат подпомагани не само финансово, а и да се помогне за решаването на проблемите на тяхната изолация. По същия програма проекти се реализират от още четири Областни съвети на БЧК - в Русе, Благоевград, Пловдив и Шумен. В областните центрове на тези градове на 1 октомври също ще има прояви, свързани с Международния ден на възрастните хора.

 


Сходни връзки

В ДЕНЯ НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА Е ПЪРВАТА ПОСТАНОВКА ПО ПРОЕКТ НА БЧК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.46 секунди