изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:29 EEST
ЛИТЕКС ПОСЛЕДВА ЦСКА И ЛЕВСКИ В ГРУПИТЕ НА УЕФА!!!    
Спорт Генк. Литекс надви Генк с 1:0 като гост в среща-реванш от първия кръг на турнира за Купата на УЕФА и елиминира съперника си с общ резултат с 3:2. Победното попадение реализира Сандриньо в 52-ата минута.

Така ловчанлии последваха ЦСКА и Левски в груповата фаза на надпреварата. Единствено Локо (Пд) не успя да преодолее своя съперник, след като нещастно загуби от Болтън. В Генк за пореден път блесна гения на Люпко Петрович. Сръбският тактик доказа, че няма равен в треньорската професия, когато се стигне до търсене на победата. С може би най-слабия състав на Литекс в последните години Петрович сътвори едно чудо. През целия мач ловчанлии играха като равен с равен и заслужено се наложиха. Над всички за кой ли път се оказа Мишо Венков, който изработи гола на Сандриньо и не престана да тормози футболистите на Генк. След попадението Новакович на два пъти пропусна да се разпише. Витомир Вутов капитулира само веднъж, но тогава гредата беше негов верен помощник. В заключителните секунди реферът ни удари едно рамо, като не даде дузпа за домакините след игра с ръка на Генчев.

http://www.focus-sport.net

 


Сходни връзки

ЛИТЕКС ПОСЛЕДВА ЦСКА И ЛЕВСКИ В ГРУПИТЕ НА УЕФА!!! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди