изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:07 EEST
ПЛЕЙБОЙ ЗВЕЗДИ ЩЕ РАЗПАЛВАТ СТРАСТИТЕ НА ОТЛИЧНИЦИ В НОВОТО ШОУ НА СЛАВИ    
Любопитно25-годишната Албена Петрова – носителка на втората българска титла Playmate of the Year и звезда от корицата на елитното списание е една от участничките в новото риалити шоу „Красавицата и отличникът“ по bTV

Организираният от продуцентската компания на Слави Трифонов „7/8-ми“ социален експеримент "Красавицата и отличникът" започна в понеделник вечерта по същото време, като Биг Брадър 2.
В шоуто 10 красавици и 10 умни младежи живеят по двойки, като животът им ще бъде сниман непрекъснато. Риалити сериалът е по лиценз на 20-th Century Fox, а bTV обяви, че е инвестирала над 2 млн. лв. в продукцията.
10-те двойки живеят на специално място в София, като условията са повече от луксозни.
В първото предаване отличниците и красавиците се разпределиха по двойки. Според регламента първо свой партньор избираше някоя от хубавиците, а след това някое от момчетата.
Сред хубавиците освен Албена има още една една звезда от конкурса Playmate of the Year 2005 – Десислава Ковачева, която остана на седмо място в надпреварата. Сред красавиците е едно от най-красивите лица на модна агенция Визаж Мариета Михайлова.
Момичетата са на възраст между 20 и 25 г. и повечето са избрани на случаен принцип по време на националното турне на Слави. Най-голям от момчетата е 31-годишният културолог Александър.
Победителите в риалити шоуто, четвърто поколение, няма да бъдат избирани чрез sms гласуване, а чрез различни игри, водещ на които ще е репортерът от bTV Борислав Лазаров.
В първото шоу красавиците показаха „завидни“ знания. На въпрос какво е НДСВ, хубавиците заявих, че това е „Национално движение за ..Свобода и ..Вяра“.
От мъжете също имаше запомнящи се реплики, от рода на „никога не съм имал епидермален контакт с жена“.

Сериите ще бъдат излъчвани всеки вторник и сряда от 20 часа по bTV.

 


Плейбой красавиците Албена Петрова и Десислава Ковачева (по средата на втората снимка) ще са едни от най-горещите дами в шоутo. Снимки: Плейбой

http://www.tialoto.bg

 


Сходни връзки

ПЛЕЙБОЙ ЗВЕЗДИ ЩЕ РАЗПАЛВАТ СТРАСТИТЕ НА ОТЛИЧНИЦИ В НОВОТО ШОУ НА СЛАВИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди