изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:10 EEST
ДОБРИЧЛИЙКА УЧАСТВА В ПРОЯВИТЕ, ПОСВЕТЕНИ НА БОРБАТА С РАКА НА ГЪРДАТА    
ЗдравеПредседателката на добричкия клон на Асоциацията на жените с онкологични заболявания Денка Ковачева е участвала в проявите в София, с които стартира месецът, посветен на борбата с рака на гърдата.

В тях са се включили 30 жени от цялата страна, където асоциацията има свои клонове. В петък дамите са имали срещи с народните представители и министъра на труда и социалната политика Емилия Масларова. Участвали са в работна среща, на която са присъствали зам.-министърът на здравеопазването Матей Матеев, националният онколог проф. Черноземски, представители на фармацевтични фирми. На срещата е станало ясно, че ехограф ще обиколи градовете в страната и ще извърши безплатни профилактични прегледи. В Добрич апаратът няма да дойде, тъй като нямаме онкодиспансер, каза Денка Ковачева. Ехографските прегледи ще стартират до дни от Варна.
Председателката на добричката асоциация е присъствала и на молебен, отслужен в църквата "Света Неделя" в София, където е била и съпругата на президента Зорка Първанова.

 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИЙКА УЧАСТВА В ПРОЯВИТЕ, ПОСВЕТЕНИ НА БОРБАТА С РАКА НА ГЪРДАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди