изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:15 EEST
Получихме от Китай 17 линейки    
КитайСофия. Седемнадесет линейки дари днес китайското правителството на Министерството на здравеопазването, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

Дарението на министър Радослав Гайдарски връчи временно управляващият посолството на Китайската Народна република в България г-н Ван Дзюлин. "Предоставяйки тази помощ имаме за цел да изразим истинското приятелско чувство на китайския народ към българския. Искрено се надяваме, че те ще подпомогнат здравеопазването", заяви г-н Ван Дзюлин на много добър български език. Здравният министър проф. Гайдарски пък заяви, че в момента почти всички коли в спешните ни центрове са доста остарели. И благодари на Китайската република за "чудесния подарък". Китай се явява изключителен другар в този много труден за нас момент, каза министърът. Той връчи на китайския дипломат благодарствена грамота за дарението, а зам.-министърът на външните работи Евгения Колданова бе приготвила благодарствена нота. Всяка от колите за спешна помощ е напълно оборудвана. Те ще се използват основно от спешните центрове в София, но част от тях ще заминат и за силно нуждаещите се общини в страната.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Получихме от Китай 17 линейки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди