изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 07:06 EEST
ОбС ЩЕ ПРИЕМЕ ОБЩИНСКИЯ ПЛАН ЗА РАЗВИТИЕ 2007-2013 Г.    
ОбществоДокладна записка с Общинския план за развитие 2007-2013 г. ще внесе на сесия на ОбС на 25 октомври кметът на Добрич Детелина Николова. Това стана ясно вчера на заседание на Председателския съвет.

Общинският план е съгласуван, минал е през всички процедури и предстои да бъде утвърден от ОбС, каза Д. Николова. На сесията кметът ще внесе и докладна с молба от издателство "Захари Стоянов", представлявано от Иван Гранитски. То е във връзка с издаването на третия том на Ивайло Петров "Преди да се родя и след смъртта ми". В молбата се отправя искане за съфинансиране от страна на община Добрич, такова искане е отправено и към Балчик.
На сесията зам.-кметът Иван Колев ще внесе докладна записка за отдаване под наем на обект публична общинска собственост в ОУ "Стефан Караджа". Зам.-кметът Галина Митева ще направи две предложения - ОбС да даде съгласие за изграждане на международна спирка в Добрич и за промяна на местостоянки на таксита в града ни. Арх. Пламен Ганчев ще внесе докладна записка за изменение и допълнение на Програмата за капиталови разходи за настоящата година.
Предложение Огледалната зала да бъде именувана на името на Нели Божкова ще направи секретарят на общината Румен Русев. Той каза, че има постъпили предложения за преименуване на улици в града. Решено е това да бъде обсъждано през април, тъй като смяната на имена ще доведе до необходимостта от нови документи за самоличност на живеещите по улиците, а реформа в тази област се очаква от 1 януари 2006 г.

 


Сходни връзки

ОбС ЩЕ ПРИЕМЕ ОБЩИНСКИЯ ПЛАН ЗА РАЗВИТИЕ 2007-2013 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди