изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:51 EEST
ГЕОРГИ ХРИСТОВ ЩЕ ИГРАЕ СРЕЩУ "ДОБРУДЖА"    
СпортОт щаба на ФК "Калиакра" информираха, че вече е пристигнала жълтата на карта на новопривлечения Георги Христов. 26-годишният атакуващ халф е играл с успех с екипа на "Берое" /Стара Загора/ в нашата "А" група, а за последно се е състезавал във втородивизионния гръцки "Лариса".

 От старши-треньора на каварненския тим Радостин Трифонов научихме, че днес или утре президентът на клуба Красимир Тодоров ще пътува за столицата, за да картотекира футболиста. А това означава, че Г. Христов ще направи официалния си дебют с екипа на "Калиакра" още в петък, когато отборът от морския град ще премери сили на свой терен с "Добруджа". Що се отнася до предстоящия шампионатен сблъсък, Р. Трифонов сподели: "По време на предсезонната подготовка проведохме две контроли с "Добруджа", което ще рече, че в известна степен познаваме играта на съперника. Даваме си сметка, че за разлика от "Калиакра" добричкият отбор е съставен от състезатели с доста опит в професионалния футбол. Няма съмнение, че ще ни бъде трудно, но със сигурност ще излезем за победа." Наставникът на каварненци потвърди информацията, че опитният защитник Стефан Славов няма да играе срещу "Добруджа". Както вече писахме, причина за това е договорката между шефовете на двата клуба от началото на сезона, според която Ст. Славов преминава от "Добруджа" в "Калиакра", но няма право да играе в срещите между двата състава от първенството на Източната "Б" група. 

 


Сходни връзки

ГЕОРГИ ХРИСТОВ ЩЕ ИГРАЕ СРЕЩУ "ДОБРУДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди