изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:48 EEST
НА НОВА ГОДИНА ДЖОН ЛОУТЪН ЩЕ ПЕЕ В КАВАРНА    
НовиниВокалистът на "Юрая хийп" Джон Лоутън ще изнесе концерт в Каварна навръх Нова година, научи НДТ от кмета на общината Цонко Цонев.

Легендарният фронтмен е потвърдил участието си само преди няколко дни. Лично градоначалникът е оправил поканата към Лоутън. Вокалистът е отклонил участие в Испания и ще  пристигне в България заедно със съпругата си Ирис. Заедно с него пред каварненци ще пеят БТР и "Сигнал". Първото идване на Лоутън в България бе през лятото на 2004 година, когато вокалистът отново гостуваше на каварненци. Тогава той се разходи до историческия нос Калиакра, близкото село Българево и мидената плантация.

За разлика от други музиканти, моята жена ме придружава на всички турнета и това е важно за мен, призна тогава звездата. За него съпругата му е и мениджър, финансист и най-вече приятел. Двамата с Ирис никога не са се разделяли. Тя е германка. Той живял за кратко в родината й, преди да започне да пее в "Юрая Хийп". Женени са от 29 години, а са заедно от 34 г. Имат къща малко извън Северен Лондон. От миналата година - и апартамент до Малага, Испания.

Кметът на Каварна обеща куп други изненади за съгражданите си по време на Коледните и Новогодишни празници.

Цонко Цонев е един от тримата номинирани за приза "Мъж на годината", заедно със Сергей Станишев и Иво Папазов - Ибряма. Пред репортер на вестника кметът на Каварна разкри, че самият той ще гласува за Ибряма. Още за гласуването на стр. 12 в днешния брой. НДТ

 


Сходни връзки

НА НОВА ГОДИНА ДЖОН ЛОУТЪН ЩЕ ПЕЕ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди