изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:31 EEST
ИЗЛОЖБА ПОКАЗВА КРАСИВИ МЕСТА ПО СВЕТА    
Култура
Фотоизложба под наслов "Географията като пътешествие" и "Географията като приключение" е подредена в дом-паметника "Йордан Йовков" в Добрич. Автор е доц. Румен Пенин, а организатор - Хуманитарната гимназия "Св.св.Кирил и Методи" в Добрич.


 Експозицията може да бъде разгледана до 28 октомври. Фотосите са представени в различни теми - "Швейцарски разходки", "Централноевропейски маршрути - Австрия, Германия, Словакия и Унгария", "Фотоспомени от Франция", "Гренландия и Исландия - мостовете между Европа и Америка", "Италианска фотоприказка", "Балкански разходки - Хърватска и Словения" и др. Посетителят може да се запознае още с най-красивите места в Гърция, с перуанските градове и села, с най-голямата картинна галерия в света - платото Наска. Да разгледа фотощрихи от САЩ и Мексико, от съседна Турция, от Тайланд, Мадагаскар, Мароко, Индия, Шри Ланка и др. В изложбата са включени още учебници и помагала по география.
При своите пътувания по света авторът - доц. Румен Пенин е фотографирал всичко, което е интересно от гледна точка на географията. Снимковия материал той използва по време на преподавателската си практика и при издаването на книги и учебници.
 


Сходни връзки

ИЗЛОЖБА ПОКАЗВА КРАСИВИ МЕСТА ПО СВЕТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди