изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:10 EEST
Боксьорите играха 6 часа хорá, Мариян играе двойна игра с Елена    
ЛюбопитноДвата боксьорски отбора в Биг Брадър се впуснаха в танцувална борба. Тимовете получиха дневна мисия в четвъртък да се надиграят с танцуване хорá.


Фолклорният сблъсък поведоха капитаните на двата отбора – Мариян и Бат Сали. След люта битка, продължила цели 6 часа, нито един от двата боксьорски състава не можа да вземе надмощие над другия.

Въпреки че нямаше победител, Биг Брадър счете мисията за успешна, явно впечатлен от усърдието на съквартирантите, сред които най-добрите танцьори бяха Мирослав и Елена.

Въпреки умората от продължителното играене на хорá, двата отбора продължиха и тренировките за боксовия турнир.

Същевременно любовните развръзки в Биг Брадър 2 стават все по-сърцераздирателни. В сряда вечерта Мариян направи разтърсващото признание пред Иван, че не смята да продължи любовния романс с Елена, след като излязат от Къщата.

Ексцентричният фризьор сподели пред интриганта в Къщата, че има приятелка, която го чака отвън. На всичкото отгоре тази жена е била сред тълпата фенове при влизането му в шоуто.

Въпреки шокиращото разкритие, Мариян не спира да целува и гали Елена при всяка възможност, докато Миро стои безучастно.

В петък сутринта Мъро залепи свои снимки над леглото на Елена. Миро, който спи на съседното легло, не каза нищо и се изнесе мълчаливо в хола.

Номинираната за изгонване Силвия пък призна пред Мирослав, че всъщност и тя има обект на своите чувства в истинския живот, но това не е гаджето й Ивайло.

Силвето била запленена от чужденец на име ,Карлос, с който се запознала в чат в мрежата. Той бил продуцент и й предложил да отиде при него в Канада. Силвия призна пред Миро, че би го сторила с готовност и двегодишната й връзка с Иво в този случай няма никакво значение.

Мирослав логично протестира срещу плановете й да загърби Иво и да се впусне в нещо неясно, но красивата варненка отсече, че това й харесва и няма проблеми да го направи.

Въпреки че цели 6 часа двата отбора подрусваха хорá, победител в двубоя нямаше. Снимка: Булфото

Всичко за шоуто
 


Сходни връзки

Боксьорите играха 6 часа хорá, Мариян играе двойна игра с Елена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди