изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:13 EEST
ШЕСТ ИЗДИРВАНИ ЛИЦА ЗАДЪРЖАХА ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ, БАЛЧИК И АЛБЕНА    
Ред и сигурностШест лица, обявени за общодържавно издирване, са установени и задържани след проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Първо РПУ в Добрич, РПУ-Балчик, и РПУ-Албена, съобщиха от РДВР.

Двамата са мъже на 45 и 51 години от Добрич, а четирите са непълнолетни и малолетни от Балчик и от Добрич.
Единият непълнолетен е задържан от служители на сектор "Криминална полиция" при Първо РПУ-Добрич, след като в резултат на проведени оперативни мероприятия е установен адресът на жилището, в което се укривал. Той е криминално проявен, осъждан и обявен за издирване по следствено дело за кражба. Другият непълнолетен е спипан от полицаите във Варна. При задържането му активно са участвали служители на тамошната Транспортна полиция. Задържаният също е криминално проявен и е осъждан за престъпление. Обявен е бил за общодържавно издирване за кражба на оборудване от заведение в Добрич.
На територията на курорта Албена от служители на полицейското управление са установени три малолетни лица, ученици от Специализирано учебно заведение. Децата са върнати в училището.

 


Сходни връзки

ШЕСТ ИЗДИРВАНИ ЛИЦА ЗАДЪРЖАХА ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ, БАЛЧИК И АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди