изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:52 EEST
ОТКРИВА СЕ ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ В АЛБЕНА    
ЛюбопитноДнес в курорта Албена ще се открие районно полицейско управление.

То ще замести досега действащата работна група. Искането за неговото създаване е направено от РДВР-Добрич, още в началото на лятото. А мотивите за създаването на новата структура са съобразени с туристическите особености на района и нуждата от адекватна реакция на всяко евентуално престъпление. Управлението се очертава като едно от най-големите в региона, защото освен курорта Албена ще обслужва и селата Кранево, Рогачево, Оброчище и Църква.
ЕДИН КАСЪК Е ГРАНИЦАТА МЕЖДУ ДВЕ СЕЛА
За жителите на двете села сигурно е съвсем нормално, но за екип на НДТ, преминал през Победа и Полковник Минково, си беше направо сензация. Защото бяхме чували, че са съвсем близко, но не сме предполагали, че само една улица /или по-точно касъче, както го наричат старите хора, защото дори не е асфалтирано/ дели жителите на Победа и Полковник Минково... Според жител на Победа, през 1916 г. Полковник Минково започнало да се разраства /поради заселването на нови жители/ и така се стигнало до Победа.
НДТ - 20 октомври 1995 г.
 


Сходни връзки

ОТКРИВА СЕ ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди