изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:44 EEST
Силвия от Биг Брадър: Безумно е да се говори, че не съм се къпела    
ЛюбопитноПреди да се запозная със Силвия от Биг Брадър си мислех, че съм приказлива и трудно си затварям устата. Оказа се обаче, че в сравнение с българската Анджелина Джоли, аз съм мълчалив и тих човек.


Силвето беше пресипнала от многобройните интервюта, но това по никакъв начин не й пречеше да отговаря на всеки въпрос с поток от думи, жестове и широка усмивка. Скачахме от тема на тема, минахме през съквартирантите, през проблемите с интернет-връзката й преди да си смени доставчика и стигнахме до извода, че жените никога не знаят какво искат, но винаги го получават.


Съжаляваш ли, че не можа да се впишеш в картинката и излезе толкова бързо?

Аз бях такава, каквото съм. Вего ме победи, защото живото предаване малко манипулира зрителите. Показаха само един или два „отрицателни“ момента от живота на Вего в Къщата.

А за мен повториха десет пъти как съм блъснала Миглена. Аз си мислех до последно, че аз печеля мача. И когато съдията вдигна нейната ръка, се изненадах малко и исках да питам съдията защо така. Нищо против няма Миглена, кадритe не показаха правилно истинската ми реакция.

Обвиняваха те, че не се къпеш изобщо. Някакъв коментар по въпроса?


Това беше безумно. Къпех се всяка вечер сама, а не заедно с всички сутрин. В началото, когато нямаше топла вода и Миро топлеше в кофите, аз изчаквах нарочно всички да се изкъпят, а за мен каквото остане. За това и изстинах по-късно, но няма значение. Лошото беше, че Биг Брадът отгоре каза „Ден еди-кой си, Силвия се изкъпа за първи път“, което не беше вярно. Моля ви, напишете, че се къпя редовно :)

Разкрий ни подробности около отношенията ти с Карлос и Иво, защото витаят какви ли не слухове.

Много се разтегна тази история с Карлос. Нищо няма между нас. Аз обяснявах на Миро, че жените имаме нужда от повече свобода и така. А то излезе страшна история. Иво знае, няма нищо против да поддържам приятелски отношения с някой, но между нас няма нищо повече.

Наистина ли си от тези жени, които търсят само изгодата в отношенията си с мъжете, или това е поза?

Изобщо не съм такава. Визитката я измислихме заедно със сценаристите на Биг Брадър, всичко беше много забавно. На мен ми беше много трудно да се въздържам да не говоря непрекъснато за Иво, все пак той си е до мен непрекъснато, ежедневието ми е обвързано с него.

Истината е, че аз харесвам амбициозни мъже. Такива, които не се задоволяват с малко, а искат да осигурят на себе си и на семейството си нормален живот. Нямам намерение да обричам децата си на мизерия, защото аз съм се влюбила в неамбициозен мъж. Искам развитие, искам да мога да си позволя скъпи неща. Смятам, че го заслужавам, всеки го заслужава.

Имаше ли ти някакво влечение към Миро? Ако беше останала, мислиш ли, че би поканил теб в тайната стая?

Не мисля. С него можем винаги да си поговорим, да си кажем кой какво мисли. Нашите отношения с Миро са си наша работа. Ели и Миро имаха нужда да останат сами. Аз даже предложих на Миро да помоли Биг Брадър да излязат за малко, за два часа, за да се разберат, а не около тях да са онези мрънкалници, които се бъркат в семейството им.

Не знам как ще се развие връзката им. Но се надявам и двамата да са щастливи. Дали заедно или поотделно, но и двамата са страхотни хора. Не мога да съдя Елена. Тя е решила, че сега е моментът за такава стъпка. Аз и не знам какви са били отношенията им преди това. Те трябва да се разберат като излязат, няма нужда да всички да ги дърпат от всички страни.

Ако беше на мястото на Елена, как би постъпила?

Със сигурност не като нея. Аз нямам толкова смелост. Пред толкова много хора да каже: „Аз живея за себе си, не заради другите“. Аз щях да се скъсам от рев. Най-вероятно щях да плача през цялото време.

Кой трябва да спечели?

Миро е фаворитът ми, той трябва да вземе парите. Голяма душа е и заслужава да спечели той.

Смяташ ли, че външността е най-важна за една жена?

Не, определено не. За мен лично е по-важен чарът. Признавам, че се възползвам от това понякога. Работех с хора и понякога един миловиден поглед е решавал много проблеми. Аз натрупах самочувствие на красива жена покрай приятеля ми. Има мъже, които подтискат приятелките си и ги карат да мислят, че едва ли не няма кой друг да ги вземе, което не е хубаво.

Как поддържаш външния си вид? Имаш ли тайна рецепта за красота?

Нямам някаква тайна рецепта. Имам си едно кремче против пъпки, което хареса много и на Пламена, и това е!

Спортуваш ли нещо?

Ходила съм на фитнес. И се оказа, че спортът много ми се „лепи“. Само за един месец вече имах оформени мускули.

Би ли последвала примера на Зара и Мариела от Стар Академи да се снимаш в Плейбой?

По принцип да, зависи от условията.

За колко пари би го направила?

Ами за достатъчно :)

Ще се промени ли животът ти след Биг Брадър, какво смяташ да правиш оттук нататък?

Да, определено ще се промени. Срещам хора, които не познавам, но които ми знаят името. Сега още е рано, обадете се след два месеца, тогава сигурно ще знам.


Велина Каравасилева
Снимка: Tialoto.bg
http://tialoto.bg
 


Сходни връзки

Силвия от Биг Брадър: Безумно е да се говори, че не съм се къпела | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.69 секунди