изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:39 EEST
БАСКЕТБОЛИСТИТЕ НАУЧИХА СЪПЕРНИЦИТЕ СИ    
Спорт

Изтеглен беше жребият за всички възрастови групи по баскетбол за II междуобластна зона "Добруджа". От треньора на юношите старша възраст Янаки Янакиев разбрахме, че целта на всички състави на баскетболен тим "Добрич 93" ще бъде да се класират за първата шестица.



Юношите са 10 тима, разделени в две групи по пет отбора. Това са състави от Варна, Аксаково, Добрич, Шабла, Генерал Тошево, Разград, Шумен, Търговище, Русе и Силистра. Първите три тима от всяка група ще сформират финална шестица, а останалите ще се борят за класиране от шесто до десето място. Първите мачове са на 4 ноември в Генерал Тошево, където нашите ще срещнат домакините и силния тим на Черно море Варна. На 20 ноември добричлии ще играят във Варна с Шабла и Аксаково.

При кадетите, също с треньор Янаки Янакиев, участват 12 отбора, разделени в две групи по шест състава. Срещите са на 13 ноември в Силистра и на 4 декември във Варна. "Ще ни бъде трудно да се класираме за финалната шестица, тъй като нашите състезатели са с една година по-малки от другите баскетболисти. Въпреки това не сме се отказали да атакуваме целта" - каза Янакиев.

Отборът на момчетата до 14 години, чийто треньор е Венета Великова, ще бъде в една група с Черно море, БК Варна, Аксаково, и Генерал Тошево. В тази възрастова група участват 13 състава, които са разделени в три групи - 2 групи по 4 тима и една с пет отбора. Мачовете са на 1 ноември. Първите два от трите групи ще образуват финална шестица.

Момчетата до 12-годишна възраст ще играят в своята група с отборите на Черно море, БК Варна, Вълчи дол и Генерал Тошево. Тук участват 15 състава, разделени в 3 групи по пет тима. Срещите са на 24 ноември във Варна и на 17 декември в Генерал Тошево.  НДТ

 

 


Сходни връзки

БАСКЕТБОЛИСТИТЕ НАУЧИХА СЪПЕРНИЦИТЕ СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 3.85 секунди