изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:00 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
НовиниМИНАЛАТА седмица в областна администрация се е провела среща между кметовете на всички общини, информира кметът на Добрич Детелина Николова.

Темата на дискусията им е била предложения и избор на площадки на депо за твърди битови отпадъци, както и формата на управление на тези дейности - дали да бъде акционерно дружество, или ООД - добави още Д. Николова. ОбС - Добрич днес ще изслуша докладната на кмета по темата и ще я обсъди.
ПОЧИСТЕНИ са две микросметища в кв. "Добротица", а през тази седмица се работи по още две, информира зам.-кметът по устройство на територията арх. Пламен Ганчев. Продължава монтажът на енергоспестяващи лампи по бул. "25 септември" в района на "Сердика" и "Калиакра", добави още арх. Ганчев.
ЗА УСВОЯВАНЕ от облигационния заем са останали 594 хил. лв., информира финансист номер 1 в кметството Иван Колев. Зам.-кметът добави още, че това са парите за ремонта на ул. "Ген. Попов", който тече в момента.
В СРЯДА Националното сдружение на общините в България ще се срещне с представители на Министерството на финансите, съобщи вчера - на оперативка в кметството, добричкият градоначалник Детелина Николова. Темата на срещата ще е бюджет'2006. . Николова също ще вземе участие в срещата, като член на УС на сдружението.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.43 секунди