изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:59 EEST
Ген. Илия Илиев представи новите заместник- директори в НСБОП    
Ред и сигурностГлавният секретар на МВР ген. лейт. Илия Илиев представи двамата нови зам.- директори на НСБОП пред състава на службата. Майор Донка Георгиева ще поеме направленията "Икономика" и "Контрабанда", а полк. Валентин Николов ще наблюдава и ръководи работата на експертите от направленията "Терор" и "Наркотици", съобщава пресцентърът на МВР.


"Много работа ни чака и дай боже да я свършим", заяви пред антимафиотите ген Илиев. Той пожела на новоназначените заместник-директори здраве и упоритост, за да изградят боеспособни екипи, които да продължат работата по неутрализиране на проявите на организираната престъпност. Ген. Илиев смята, че при преструктурирането на службата и превръщането на НСБОП в ЦСБОП в рамките на Генерална дирекция на полицията ролята на антимафиотите няма да бъде принизена.

Първата жена заместник-директор на НСБОП майор Донка Георгиева увери служителите, че ще работи заедно с целия екип, като оценката за всеки един от тях ще зависи единствено от качеството на работа. Полк. Валентин Николов сподели, че оценява оказаното доверие като израз на доверие към службата. "С общи усилия ще докажем, че сме водеща служба в системата на МВР", заяви от своя страна полк. Николов.


 


Сходни връзки

Ген. Илия Илиев представи новите заместник- директори в НСБОП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди