изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:27 EEST
ДОВЕРИЕ    
ЗдравеИскам да изкажа своята човешка благодарност към истинския професионалист д-р Тодор Ангелов - невролог в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич.

 След няколко медицински прегледа на моята съпруга се наложи да направи изследване на ядрено-магнитен резонанс в Шумен, при д-р Джендова. За наша радост, притесненията бяха напразни.
В края на миналия месец съпругата ми бе на преглед при д-р Т. Ангелов. Той ни посрещна усмихнат, внимателен и любезен. Измери кръвното налягане, погледна снимката от скенера и със спокоен тон каза, че тумор в главата няма. Бяхме радостни.
За мен и моята съпруга д-р Ангелов е един прекрасен лекар, който се справя чудесно със своята работа. За мен той е амбициозен, знаещ и можещ, с него директорът на болницата д-р Калинкова може само да се гордее. За един болен е много важно да му се кажат две сладки думи, за да бъде излекуван.
На този внимателен и прекрасен лекар пожелавам здраве, семейно щастие и много успехи в тази трудна, но благородна професия!
Стефан ЗЛАТАНОВ

 


Сходни връзки

ДОВЕРИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди