изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:56 EEST
БАЛЧИК ПРОДАВА ТРИ ОБЩИНСКИ ИМОТА    
Новини

Боряна БОЖИДАРОВА: Три недвижими имота обявява за продажба община Балчик на база решения на местния парламент. Имотите са в Балчик и селата Дропла и Безводица.



 

Частните общински имоти ще бъдат продадени чрез търг с явно наддаване. В Балчик ще се продава незастроен парцел в Стопанския двор с площ близо 5000 кв.м. Началната цена за имота е почти 25 000 лв. В село Дропла ще се продава бившата детска ясла, която представлява едноетажна сграда от 130 квадратни метра и дворно място от 2500 квадрата на цена близо 10 000 лв. Третият общински имот е в село Безводица - бившият интернат в селото и терен от 4300 кв. м. Първоначално обявената цена е малко над 17 000 лв.

Търгът за продажбата и на трите имота ще се проведе на 9 ноември в сградата на общината. Тръжни книжа могат да се закупуват до 8 ноември.

Очаква се първоначално обявените цени да се покачат значително, тъй като пазарните са по-високи и има голям интерес към недвижимите имоти в община Балчик.

 


Сходни връзки

БАЛЧИК ПРОДАВА ТРИ ОБЩИНСКИ ИМОТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди