изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:27 EEST
НАКАЗАХА ЙОРДАН КЪНЧЕВ ОТ "КАЛИАКРА II" ЗА ДВЕ ГОДИНИ    
СпортОт председателя на Областния съвет на БФС Иван Манолов научихме, че Дисциплинарната комисия е наложила строго наказание на Йордан Кънчев Димитров от ФК "Калиакра II" /Каварна/ - лишаване от състезателни права за две години.

 Причина за санкцията е хулиганската проява на футболиста по време на срещата "Калиакра II" - "Добруджанец" /Овчарово/ от седмия кръг на "А" Областна група. В 75-та минута на мача при резултат 4:2 за гостите Йордан Кънчев бурно оспорва решение на съдиите и нанася юмручни удари на асистент-рефера. След това двубоят е прекратен и на "Добруджанец" е присъдена победа 7:0. Че съдиите грешат, е ясно на всички. Още по-малко можем да очакваме от арбитрите в четвърта дивизия да бъдат перфектни в отсъжданията си. Но повече коректност и толерантност трябва да изискваме от всички, които обличат спортни екипи и излизат на футболните терени. А тия, които по една или друга причина не могат да следват правилата на феърплея и вместо футболни умения използват борчески прийоми, като че ли е по-добре да не обуват футболни обувки.

 


Сходни връзки

НАКАЗАХА ЙОРДАН КЪНЧЕВ ОТ "КАЛИАКРА II" ЗА ДВЕ ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди