изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:26 EEST
БТК ЩЕ ДОПУСКА И ДРУГИ ОПЕРАТОРИ ДА ПОЛЗВАТ КАНАЛНАТА МРЕЖА    
ИкономикаБългарската телекомуникационна компания (БТК) предостави вчера за одобрение в Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) Общите условия на услугата "Ползване на подземната кабелна далекосъобщителна мрежа на БТК", съобщиха от компанията.

Като собственик на мрежата, БТК е длъжна да предостави достъп на други оператори до каналната си мрежа при наличие на техническа възможност и капацитет. От телекома коментираха, че по този начин създават равни условия за операторите на пазара да предоставят кабелна телевизия, интернет и пренос на данни до своите абонати в страната.
От компанията добавят още, че БТК ще направи възможното да защити крайния потребител, за да бъде запазена достъпността на кабелната телевизия и интернет. Компанията е готова да отстъпи от печалбата си и разчита на същата политика от страна на кабелните оператори, която е в интерес на всички българи. В същото време, кабелните оператори ще ползват по-добри услуги като 24-часов достъп до мрежата на БТК за поддръжка на мрежите и съоръженията си. Те ще могат да изграждат собствената си кабелна мрежа в защитни тръби, положени в каналната мрежа на БТК, което осигурява повече надеждност на крайната услуга.

"БУЛБАНК" ВИ ПРЕДАГА САМИ ДА ИЗБЕРЕТЕ ГРАТИСНИЯ ПЕРИОД

Ипотечните кредити, които предоставя "Булбанк", предлагат на клиентите сами да изберат гратисния период по лихвените плащания за/до първите 6 месеца, каза за НДТ директорът на добричкия клон на банката Братой Братоев. Различното в продукта на тази банка е и това, че клиентите могат също сами да изберат дали да плащат нормални, или сезонно коригирани вноски - т.е. през зимния период те да са по-ниски. Всеки пожелал може да получи и пакет Унико или Унеко вип, който дават допълнително удобство да се пазари бяла, черна техника, мебели и обзавеждане с остъпки.

 


Сходни връзки

БТК ЩЕ ДОПУСКА И ДРУГИ ОПЕРАТОРИ ДА ПОЛЗВАТ КАНАЛНАТА МРЕЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди