изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:33 EEST
"ШЛАЙФ" СКАНДАЛИЗИРА УЧЕНИЧКА И ДЪРВОДЕЛЕЦ    
ОбразованиеРазмяна на "любезни" реплики между тийнейджърка и служител в гимназията по механотехника и електротехника

Вчера в общественото пространство се зашумя заради скандал в Професионалната гимназия по механотехника и електротехника. НДТ научи, че случката е била в средата на месеца. Въпреки че има забрана на директорката на училището да не се пуши, учениците се събирали около дърводелската работилница. Дърводелецът - мъж сравнително на възраст, пенсиониран по болест и назначен по програма на Бюрото по труда, направил забележка за пушенето на едното от момичетата. Девойката напсувала мъжа, който пък й репликирал, че ще я сложи на шлайфа, разбрахме от отлично осведомени източници. Кой какво си е помислил може само да се гадае. Дърводелецът обяснил, че имал предвид, че момичето е по-закръглено. Тя пък открила други помисли в думите му. Вследствие на размяната на "любезни" реплики, съучениците на тийнейджърката се ядосали и се нахвърлили да бият мъжа. Разбрала за скандала директорката и веднага се обадила в полицията, униформените пристигнали начаса и прибрали дърводелеца.
"Не е вярна информацията, че мъжът посегнал на момичето. Дори с пръст не я е докоснал" - заяви директорката на гимназията Славка  Иванова, която потърсихме за коментар. Тя е предприела обаче необходимите мерки и е подала жалба в полицията.
Дърводелецът вече не е на работа в училището. В момента е в полагаемия му се платен отпуск. Договорът му за работа по програма на Бюрото по труда изтича в края на месеца.
 


Сходни връзки

"ШЛАЙФ" СКАНДАЛИЗИРА УЧЕНИЧКА И ДЪРВОДЕЛЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди