изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:00 EEST
Волен Сидеров: Не може корумпирани да се борят с престъпността    
ПолитикаСофия. “Резултатът от срещата при президента е нулев”, заяви днес от парламентарната трибуна лидерът на "Атака" Волен Сидеров по повод вчерашното заседание на Съвета за координиране на борбата с организираната престъпност, свикано от държавния глава Георги Първанов след убийството на президента на Българската финансова група ДЗИ Емил Кюлев.

Сидеров обясни, че за пореден път на заседанието са били чути “познати пледоарии” за нуждата от специални мерки срещу организираната престъпност, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Лидерът на "Атака" окачестви като "стара" идеята на президента за отпадане на имунитета на депутати и магистрати. Той припомни, че този въпрос е бил разглеждан в Народното събрание и е било отхвърлен от управляващото мнозинство. Управляващата коалиция е “разтворила чадър” и върху имунитета на бившият столичен кмет Стефан Софиянски, подчерта Сидеров. “Явно няма никаква координация между президента и "Коалиция за България", както и между него и управляващата коалиция”, категоричен бе лидерът на “Атака”. Сидеров попита как може убийството на банкера Емил Кюлев да предизвика такова раздвижване в държавната машина, а убийството на проф. Станимир Калоянов в “Захарна фабрика” през май т.г - не.
“Зверското убийство на професора не доведе до свикване на съвет при президента, не предизвика извънредни мерки за борба с престъпността”, посочи лидерът на националистите. Той припомни т. нар. яхтен скандал от Монако и показа снимката, на която се виждат “трима представители на висшата власт на една яхта с мафиотски босове”. Сидеров ги посочи по именно - Петър Петров-Амигоса и Иван Тодоров- Доктора, заедно с тогавашния министър на финансите Милен Велчев, с бившия транспортен министър Пламен Петров и депутата от "Новото време" Мирослав Севлиевски. Сидеров бе категоричен, че не може корумпираните да се борят с организираната престъпност.
ИВЕТА ИСТАТКОВА

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Волен Сидеров: Не може корумпирани да се борят с престъпността | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди