изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:21 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие в столицата са регистрирани пет кражби на моторни превозни средства. При три улични грабежа от потърпевшите са отнети дамска чанта и два мобилни телефона.

 От два автомобила са откраднати оставени на задната седалка вещи, докато собствениците им сменяли спукана гума. Столичната полиция е разкрила извършителите на 13 престъпни деяния, сред които автокрадци, наркоразпространители, взломаджии, информират от СДВР.
 След подадена жалба в Девето РПУ за кражба на 350 лева от оборота на магазин за хранителни стоки в ж.к. “Люлин”, криминалистите предприемат спешни действия за установяване на извършителя. За два дни той е разкрит и задържан. Изяснено било, че 30-годишният Г.С. има влязла в сила присъда за предишна кражба и е приведен в Централния софийски затвор.
 26-годишен столичанин се оплакал в Първо РПУ, че в петък вечерта от паркинга на стадион “Академик” изчезнал лекият му автомобил, паркиран там за около три часа. 25-годишният автокрадец В.Г., известен на органите на реда, е разкрит и уличен в извършеното престъпление по чл.346 ал.1 от Наказателния кодекс. Наложена му е мярка за неотклонение “подписка”.
 18-годишен наркопласьор заловиха служители на Второ РПУ при полицейска проверка на ул.”Софроний Врачански”. От регистрирания за предишни криминални прояви И.К. е иззет плик със зелена тревна маса. Химическата експертиза в лабораторията на СДВР установила, че дрогата е около 50 грама марихуана. Образувано е дознание, И.К. е задържан под стража.

РДВР - Благоевград. Младеж пострада при инцидент в петричка дискотека. На 30.10.2005 година около 03.00 часа сигнал от паник – бутона в дискотека “ Сити клуб” в града известява в РПУ за произшествие. Изпратеният незабавно автопатрул установил на място , че с нож е бил намушкан К. Г. /на 19 г./ от Петрич. Веднага пострадалият е транспортиран до спешния център в града, където са установили, че му е нанесена порезна рана в областта на гръдния кош. Оказана му е медицинска помощ. Служители на РПУ – Петрич са установили лице, съпричастно към извършването на деянието –  Б. В. /на 31 г./ от Петрич, който е задържан със заповед за 24 часа в РПУ. Работата по случая продължава.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди