изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:43 EEST
Наетият килър издал Маргините    
Ред и сигурност По свидетелски показания на евентуален килър софийският прокурор Николай Кокинов ще иска съдът да задържи за постоянно Красимир и Николай Маринови - Големия и Малкия Маргин, съобщи БНР.

На 29 октомври са повдигнати обвинения и на Иво и Светлин Карагеоргиеви и на Веселин Тошев. Петимата са обвинени в подготовка на убийство, създаване и участие в организирана въоръжена престъпна група и в незаконно притежание на огнестрелно оръжие, боеприпаси и взривове. Днес Софийската градска прокуратура ще внесе искане в Софийския градски съд за определяне на постоянна мярка за неотклонение задържане под стража на всички обвинени лица от групата. Според bTV от юни до септември т.г. Маргините са организирали група за убийствата на Иван Тодоров - Доктора, о.з. ген. Любен Гоцев и на Никола Дамянов. В същия период килърите са снабдени с взривове, с полуавтоматичен пистолет с изтрити номера, бойни патрони с различен калибър и пистолет Валтер без разрешителни.
Снимка BBC  http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Наетият килър издал Маргините | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди