изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:59 EEST
ЗАСТРЕЛЯН БЕ РАБИН. ИЗРАЕЛ БЕ В ТРАУР    
ЛюбопитноЦелият свят остана шокиран от жестокото убийство на министър-председателя на Израел Ицхак Рабин вечерта в събота на митинг на мира.

Убиецът е еврейски екстремист, на 27 години и е студент по право. Вчера тялото на премиера бе пренесено от Тел Авив в сградата на парламента в Ерусалим. Рабин бе убит минути след участието му в митинга на движението "Мир сега" в центъра на Тел Авив. Час и половина по-късно той почина в болница по време на спешна операция. Убиецът твърди, че е сам и не съжалява за стореното... Насроченото за днес погребение ще бъде най-грандиозното, организирано някога в Израел. Ковчегът ще бъде положен в земята във военните гробища в Ерусалим.
ЧАКАХМЕ "ЕТЪР" ДА ПАДНЕ В КАНАЛА, НО "ДОБРУДЖА" ПАДНА В ГЬОЛА
"Добруджа" - "Етър" 0:2
Първа домакинска загуба записа "Добруджа" в майсторската група. Трима вратари се изредиха да пазят виолетовата врата, но нападателите на "Добруджа" не успяха да пробият нито един, след като 90 минути яко нападаха. Гостите спретнаха две атаки към Недев, оползотвориха ги 100 процента и с трите точки щастливо отпътуваха за Търново.
НДТ - 6 ноември 1995 г.
 


Сходни връзки

ЗАСТРЕЛЯН БЕ РАБИН. ИЗРАЕЛ БЕ В ТРАУР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди