изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-08-08 @ 20:01 EEST
Пламен Грозданов ще бъде новият шеф на Главна данъчна дирекция    
Новини София. Предвид предстоящото освобождаване на Николай Попов от длъжността „главен данъчен директор”, считано от 7 ноември, министърът на финансите Пламен Орешарски ще назначи за главен данъчен директор Пламен Грозданов, съобщиха от пресцентъра на Министерството на финансите.

Същият е работил като данъчен експерт в данъчната администрация през периода от юни 1992 г. до август 2002 г.. До предстоящото назначение Грозданов е работил като мениджър в „Делойт България”.
Министърът на финансите е предложил на Министерския съвет от същата дата да назначи Пламен Грозданов и за изпълнителен директор на Националната агенция за приходите.
Считано от 7 ноември, със съгласието на министър-председателя Сергей Станишев, министърът на финансите ще освободи по взаимно съгласие Станислав Михайлов от длъжността „изпълнителен директор” на Агенцията за държавни вземания. От същата дата за изпълнителен директор на Агенцията за държавни вземания ще бъде назначена Венцислава Петкова, която понастоящем заема длъжността „главен директор” на Главна дирекция „Публични изпълнители” в същата агенция.
Пламен Грозданов е магистър по икономика от Университета за национално и световно стопанство, със специалност Икономическа информация. Преминал е успешно допълнителни квалификационни курсове “Финансов мениджмънт” към Асоциация на Британските лицензирани експерт-счетоводители; Сравнителен анализ между Международните счетоводни стандарти и USGAAP, Преобразуване на дружества и изготвяне на финансов отчет и Международни счетоводни стандарти, първоначално прилагане и практически правила към Ърнст и Янг България.
През периода 2000 – 2002 г. е бил главен данъчен експерт в отдел „Данъчна методология” в ГДД София, а преди това – Главен данъчен инспектор и данъчен експерт в ТДД София.
Владее английски, немски и руски езици.

http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Пламен Грозданов ще бъде новият шеф на Главна данъчна дирекция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди