изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:30 EEST
ЗАПОЧВА ПРИЕМАНЕТО НА ДОКУМЕНТИ НА СТУДЕНТИ ЗА РАБОТА В ГЕРМАНИЯ ПРЕЗ ЛЯТОТО НА 2006 Г.    
НовиниБюрата по труда в градовете, в които има висши учебни заведения, започват приемането на документи на студенти за работа в Германия през лятото на 2006 г.


Кандидатите, студенти в български висши учебни заведения, трябва да са на възраст между 18 и 30 години; редовни студенти без последен курс на обучение; да имат добри познания по немски език (най-малко 3 години езиково обучение) и да са готови минимум 2 месеца да работят в Германия.
До 25 ноември 2005 г. желаещите да кандидатстват трябва да представят в бюрото по труда, където се намира висшето училище, следните документи:
1. Молба (свободен текст) на български език. В нея трябва да се декларира, че са свободни от други ангажименти по време на официално обявената за всяко училище лятна ваканция, а така също, че притежават необходимите средства да финансират сами заминаването си за Германия;
2. Уверение от висшето училище, че младежът е редовен студент и не е последен курс на обучение.
До 30 ноември 2005 г. бюрата по труда ще извършат проверка на езиковите познания и ще одобрят необходимите кандидати, в съответствие с утвърдената за всяко учебно заведение бройка. Одобрените студенти попълват комплект документи, който се изпраща в Централната служба за трудово посредничество (ЦСТП) - Бон. Агенцията по заетостта лично ще уведоми студентите за получени от германска страна предложения за работа.
Документите на поименно изисканите студенти се подават от германските работодатели директно в ЦСТП - Бон.
Подробна информация кандидатите могат да получат на тел. 980 87 19, интернет страницата на Агенцията по заетостта или в бюрата по труда в градовете, където има висши училища.

    Пресцентър на Агенцията по заетостта

 


Сходни връзки

ЗАПОЧВА ПРИЕМАНЕТО НА ДОКУМЕНТИ НА СТУДЕНТИ ЗА РАБОТА В ГЕРМАНИЯ ПРЕЗ ЛЯТОТО НА 2006 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди