изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:51 EEST
Китайските комунисти са фенове на група Мастило    
КитайПартийци от китайската народна партия дотолкова се влюбили в група Мастило по време на престоя им в Китай, че се заели да организират голям техен концерт, който ще се проведе вероятно след няколко месеца.

Групата бе поканена на концерт в град Нанинг, като предишните години на същото място са гостували и други българи – сестрите от дует Мания и рокаджиите БТР. Самите групари споделиха, че са адски доволни от посещението и че хората са ги посрещнали изключително топло. Мастило казаха още, че феновете им са били подготвени за посещението им, тъй като по няколко китайски телевизии са се въртели техни клипове още няколко седмици преди събитието.

Телевизионен екип пък следвал през цялото време фронт дамата Вики и нейните колеги с идеята да направят цял филм за посещението им. Съвсем скоро се очаква филмът да се завърти и по българските ТВ – канали.


Скоро се чака и нов сингъл на групата, като за първи път китаристът Десо, който е и автор на песента, ще пее заедно с Вики. Освен това е готов и третият албум на групата, който трябва да се появи на пазара около Коледа.


var win= null; function PopUpWindow(mypage,myname,w,h,scroll,resizeable){ var winl = (screen.width-w)/2; var wint = (screen.height-h)/2; var settings ='height='+h+','; settings +='width='+w+','; settings +='top='+wint+','; settings +='left='+winl+','; settings +='scrollbars='+scroll+','; settings +='resizable='+resizeable+','; win=window.open(mypage,myname,settings); if (win.opener == null) { // for Nav 2.0x win.opener = self // this creates and sets a new property } if(parseInt(navigator.appVersion) >= 4){win.window.focus();} } http://www.dnes.bg
 


Сходни връзки

Китайските комунисти са фенове на група Мастило | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди