изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:38 EEST
* МИС ДОБРУДЖА 2005"    
Мис & Мистър

ДИАНА КОСТАДИНОВА ГРАБНА КОРОНКАТА

В конкурса участваха 20 очарователни момичета от Добрич, Каварна и Силистра. Те отново доказаха, че добруджанката е красива и лъчезарна



17-годишната Диана Костадинова от Добрич грабна коронката на "Мис Добруджа 2005". Второто издание на конкурса се проведе в петък вечер - в препълнената зала на кино "Глобус". Победителката Диана е висока 178 см, тежи 54 кг, а мерките й са 89/64/92. Журито присъди две трети награди - на Анита Митева от Силистра и Петя Димитрова от Каварна, както и две втори награди - Кристина Михайлова и Невена Стефанова, и двете от Добрич. Наградата на публиката грабна изключително лъчезарната Виктория Ганчева. Отличията връчи зам.-кметът на Добрич Ваня Балчева.
В конкурса за красота "Мис Добруджа 2005"  участваха 20 красиви момичета от Добрич, Каварна и Силистра. Те бяха оценявани от 20-членно жури, което излъчи фаворитките след явно гласуване с оценки от 5 до 10. В журито бе и Петя Петрова, носителка на титлите "Мис Добрич" и "Мис Албена" и подгласничка на "Мис Европа" в конкурса "Мис България". Участничките се състезаваха в три тура - спортно-ежедневно облекло, бански костюми и официално облекло и бяха бурно аплодирани от публиката. Водеща на надпреварата бе Гергана Стоянова. Конкурсът бе организиран от община Добрич, Центърът за работа с деца, клуб "Хармония", с любезното съдействие на областните управители на Добрич и Силистра и редица спонсори.
Между отделните турове за доброто настроение на публиката се погрижиха талантливите изпълнители Гергана Коева и Кремена Димитрова, Добромир и Валерия и др.

СНИМКИ ОТ КОНКУРСА >>>

 


Сходни връзки

* МИС ДОБРУДЖА 2005" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди