изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:47 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото   денонощие на територията  обслужвана от РДВР - Добрич са регистрирани  7 криминални  престъпления и произшествия.


  1. След проведени активни оперативно издирвателни мероприятия от служители на сектор "Криминална полиция" при  Първо РПУ Добрич  са установени 3 лица обявени за общодържавно издирване. Съответно  двама мъже от гр. Добрич на 30 и 36 години, издирвани от м.септември и м.октомври 2005 г. по искане на ВОП гр. Варна и РС Добрич и 14 годишно момиче от гр.Добрич, за което на 07.11.05 г. е получено съобщение, че е напуснало дома си и е в неизвестност. Двамата издирени мъже са предадени на ОЗ "Охрана" Добрич, а непълнолетното момиче е предадено на родителите.
          2. На 08.11.2005 г. в Първо РПУ Добрич е получено съобщение от жител на гр. Добрич за това, че неизвестно лице чрез взлом е влязло в паркирания му в гр.Добрич  лек автомобил "Фолгсваген" и е извършило кражба на ваучери  на стойност около 2000 лв.
 По случая работят служители на Първо РПУ, провеждат оперативни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпното деяние, образувано е полицейско дознание.
 РДВР Добрич предупреждава водачите на автомобили, че след паркиране да не оставят на видно място в тях куфарчета, дамски чанти, мобилни телефони, скъпи дрехи, документи, парични суми и различни стоки.
 3. На 08.11.2005 г. в Първо РПУ Добрич се тъжи служител на фирма от гр.София за това, че  докато е работил на обект на фирмата в района на жк "Балик" в гр.Добрич неизвестно лице е извършило кражба на мобилния му телефон.
 По случая работят служители на Първо РПУ, образувано е полицейско дознание.
На територията на РДВР Добрич са регистрирани  са 2 ПТП с един пострадал гражданин:
 - на 08.11.2005 г. около 16.00 ч. по бул."25 септември" в гр.Добрич лек автомобил "Рено", управляван от 57 г. водач от гр.Варна напуска платното за движение и се удря в метален билборд. Вследствие на пътното произшествие водача е настанен за лечение в МБАЛ гр.Добрич с фрактура на ребро и лицево-разкъсна травма.
Причините, довели до възникване на ПТП се изясняват.
- на 07.11.2005 г. около 19,00 ч. в гр.Каварна от полицейски патрул на РПУ Каварна е установен 40 г. водач на лек автомобил от с.Могилище, който е управлявал без да притежава свидетелство за правоуправление на МПС.
Материалите по случая се подготвят за бързо полицейско производство.

Поделенията на РЗ ПАБ  са участвали в гасенето на 2 пожара.
 - на 08.11.2005 г. около 12,55 ч. в РС ПАБ Добрич е получен сигнал за пожар в лек автомобил по ул."Даме Груев" гр.Добрич. След незабавната намеса на дежурен екип на РЗ ПАБ Добрич пожара в автомобила е погасен. Нанесени са известни материални щети по двигателния отсек на МПС.
 Причината довела до възникване на пожара е късо съединение в ел.инсталацията на автомобила.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди