изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:28 EEST
Франсис Форд Копола пристигна за снимките на филм в Балчик    
Новини

Франсис Форд Копола се влюби в България и белите скали на Балчик. Световноизвестният американски режисьор снима части от “Младост без младост” в “Двореца” на румънската кралица Мария.



Пред камерата на “По света и у нас” Франсис Форд Копола сподели, че не познава българското кино, но ако намери подходящ сценарий, то с удоволствие би снимал и с наши актьори. Авторът на “Апокалипсис сега” и “Кръстникът” пристигна от Румъния със 75 души екип. Там са започнали снимките за новия филм на Копола по разказ на румънския писател Мирча Елиаде.

Носителят на най-престижната филмова награда Оскар за първи път посещава България. Покоите на румънската кралица според Копола са подходящи за филма.

“Това е хубаво място и е прекрасно да се снима една любовна история”, смята режисьорът. В Балчик пред филмовата камера ще застанат известните актьори Тим Рот и Мат Деймън. Главната женска роля е поверена на актрисата от румънски произход Александра Мария Лара.

setScrollFoot()

Ивелина Стефанова – кореспондент на БНТ в Добрич

 


Сходни връзки

Франсис Форд Копола пристигна за снимките на филм в Балчик | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди