изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:43 EEST
АНДРИЯН АНДРЕЕВ ЩЕ КАРТОТЕКИРА ПЪРВИТЕ СЪСТЕЗАТЕЛИ НА СКЛА "ЧЕРНО МОРЕ 2005"    
Новини

В началото на следващата седмица Андриян Андреев ще картотекира във федерацията по лека атлетика първите състезатели на клуб СКЛА "Черно море 2005" /Балчик/, които ще могат да участват в предстоящите състезания.



Наскоро един от най-успешните състезатели на клуб "Добруджа" в дисциплината "хвърляне на чук" основа свой собствен клуб. Лекоатлетът съобщи, че целта му е деца от Белия град да се занимават с този спорт и най-вече с различните дисциплини от хвърлянията на Царицата на спортовете - хвърляне на чук, на диск, на копие и тласкане на гюлле.

В момента десетина деца тренират на новия стадион в Балчик. Част от тях ще получат картотека и напролет ще могат да участват в Зимния шампионат. За НДТ Андриян Андреев заяви, че е срещнал съдействие от страна на общината и помощ от местните бензиностанции "Лафи", "Доджи комерс", "Попов комерс" и "Калипсо", които са предоставили на отбора гориво. Благодарение на този жест лекоатлетите на "Черно море 2005" са имали възможност да отидат до Добрич, където да проведат няколко занимания в залата. Балчишката шивашка фирма "JMB" ще ушие потниците и гащетата на състезателите за предстоящите състезания, похвали се известният спортист, който не е сложил край на своята кариера.

Добруджанецът е шампион на България в "хвърляне на чук" през 1994, 1996, 1998, 1999, 2000, 2002, 2003 и 2005 година. През останалите години, когато не е бил на върха, е заемал втори места. В кариерата си като състезател има близо 40 медала. Участвал е в престижни състезания като Балканиада, Купа Европа, а през 1999 година записва участие и на европейското първенство за младежи до 23 години в шведския град Гьотеборг. НДТ

 


Сходни връзки

АНДРИЯН АНДРЕЕВ ЩЕ КАРТОТЕКИРА ПЪРВИТЕ СЪСТЕЗАТЕЛИ НА СКЛА "ЧЕРНО МОРЕ 2005" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди