изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:47 EEST
ТРИМА МЛАДЕЖИ ПОСТРАДАХА ПРИ КАТАСТРОФА    
Ред и сигурност  Единият е в много тежко състояние. Реното, в което пътували, се ударило в три крайпътни дървета. Трима младежи са пострадали при катастрофа в ранните часове на 10 ноември, съобщиха от полицията. Произшествието е станало около 2 ч. по пътя между Добрич и село Крушари, в района на село Паскалево.

Лек автомобил "Рено" излязъл от платното за движение и се ударил последователно в три крайпътни дървета. В колата са пътували четирима души, като трима от тях са пострадали. 22-годишният Христо Красимиров от Добрич е настанен в ОАРИЛ на Многопрофилната болница за активно лечение. Според лекари, той е в много тежко състояние, в кома. Получил е тежка черепно-мозъчна травма, извършена му е спешна операция, при която е остранен хематом. Още двама от пътувалите в автомобила са настанени в добричката болница. В Отделението по ортопедия е 25-годишен мъж, който има фрактура на таза. 23-годишен добричиля пък е в хирургията. Той има три счупени ребра. След като се оплакал от болки в областта на шията, му е направено изследване, което установило и счупен прешлен. Предстои да бъде преведен в Отделението по неврохирургия. Вследствие на катастрофата по колата са нанесени значителни материални щети, казаха още от РДВР. По автомобила са нанесени значителни материални щети. Изясняват се причините за пътното произшествие, както и лицето, шофирало колата. По случая е образувано следствено дело.
Тази катастрофа е петото тежко пътно транспортно произшествие в областта ни от началото на ноември, припомниха от РДВР. Загинали са двама души, а са ранени четирима.
Във връзка с тази тревожна статистика  и влошаването на условията за движение по пътищата с настъпването на есенно-зимния период, сектор "Пътна полиция-КАТ" при РДВР за пореден път се обръща към водачите на МПС с апел да намалят скоростта, стриктно да спазват пътните знаци и маркировката, да осигуряват на пешеходците необходимото предимство. Пешеходците от своя страна да пресичат единствено на определените за целта места. Водачите на ППС с животинска тяга задължително да ги оборудват с необходимите светлоотразители и на задната лява част на превозното средство да поставят светещ уред.
 


Сходни връзки

ТРИМА МЛАДЕЖИ ПОСТРАДАХА ПРИ КАТАСТРОФА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди