изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:08 EEST
"Вивател" покани абонатите на "Мобиком"    
НовиниСофия. Абонатите на "Мобиком" ще имат възможност да ползват предплатена карта от "Вивател", която може да бъде активирана при желание от тяхна страна, съобщиха от компанията. По този начин всеки клиент на "Мобиком" може да премине към използване на GSM технологията чрез услугите на "Вивател".


“Благодарим на клиентите на "Мобиком" за търпението и им предоставяме възможността да получат предплатена карта на "Вивател" с възможност тя да бъде активирана и безплатен ваучер с 50 включени минути за разговори, който те могат да получат лично в бизнес центровете на БТК в страната”, заяви Ричард Шиърър, изпълнителен директор на "Вивател".
Частните абонати на "Мобиком" могат да получат своя ваучер до 31 декември 2005 г. във всеки бизнес център на БТК. Те трябва да носят със себе си писмото, което ще получат, и "Вивател" ще им предостави ваучер.
Абонатите на "Мобиком", които са станали клиенти на "Вивател", ще имат възможност да говорят “безплатно” до 7 януари 2006 г., когато сметките им ще бъдат презаредени с минутите, които са използвали до тази дата.
Предплатените карти на "Вивател" са с номинал 10, 20 и 50 лева с включен ДДС. Най-евтиният възможен разговор през мрежата на "Вивател" е на стойност едва 18,5 стотинки без ДДС. Всеки SMS струва 16 стотинки. Услугата, предлагана от "Вивател", дава възможност за бърз интернет достъп чрез GPRS (75 Кb/s), MMS, безплатно сваляне на мелодии и изображения чрез WAP портала на оператора за промоционален период от време.
С "Вивател" за пръв път българските потребители на предплатените услуги могат да пътуват и да говорят, използвайки роуминг. Цените на международните разговори към всички континенти стартират от 60 стотинки на минута и стигат до 2 лева. Към топ дестинациите Германия, Гърция, САЩ, Израел, Испания и Великобритания всяка секунда разговор ще струва 1 стотинка, като първите 30 секунди ще се отчитат като цяло, а следващите ще се таксуват с точност до секундата.
Към настоящия момент Мобиком предлага предплатената услуга "Мобилик", която е с номинални цени – 10, 20, 50 и 100 лева с включен ДДС. При нея първата минута струва 55 стотинки без ДДС в часовете със силен трафик, а след нея цената е 38 стотинки за минута разговор. При "Мобилик" няма включен достъп до интернет, MMS и WAP портал.
Предплатената услуга на "Мобиком" не предлага включени минути, нито достъп до интернет, MMS и WAP. Предплатената услуга на "Мобиком" не предлага и роуминг.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

"Вивател" покани абонатите на "Мобиком" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди