изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:17 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР - 19 НОЕМВРИ    
Ред и сигурностПловдив. Тази сутрин, около 1.15 часа полицай от РПУ Карлово отказа подкуп в размер на 127 лева при проверка на клуб.

По първоначални данни И.А./19/ от Карлово предложил парите на главния сержант, за да бъде преустановена проверката. Материалите по случая ще бъдат докладвани в Окръжна прокуратура Пловдив за образуване на предварително производство по чл.304, ал.1 от НК.
Трима шофьори са заловени да управляват МПС след употреба на алкохол през изминалото денонощие. Около 23.30 часа на бул.”Цариградско шосе” в Пловдив при проверка на “Форд Ескорт”, полицаи установили, че водачът А.Д./37/ от Пловдив е с 3,04 промила алкохол в кръвта. С 2,87 промила алкохол в кръвта е бил задържан 35-годишният асеновградчанин Е.Е., който управлявал “Опел”. Проверката е била извършена на ул.”Средна гора” в същия град. При отвеждането му към районното управление мъжът избягал и до момента се укрива. Около 17 часа в центъра на село Христо Даново е бил проверен мотоциклет “МЗ-ЕТЗ” с водач Н.Б./36/ от същото село. Дрегерът отчел 2,54 промила алкохол в кръвта.
Плевен. На 18 ноември при специализирана полицейска операция по линия на “Наркотици”,  служители на РЗ “Полиция” при РДВР – Плевен, съвместно със служители на 01 РПУ са задържали В.Д./26/ и Е.Д./29/, двама братя, известни на полицията. При проверка в жилището им, полицаите ги заловили  в момент на продажба на наркотици. Допълнителна проверка установила наличието на полиетиленово пликче с неустановено по вид и количество наркотично вещество, сумата от 695 лв. и пистолет неустановена марка – 9 кал. и боеприпаси за него. В дома на двамата братя се намирали още 21 -годишен младеж, криминално проявен и 16 – годишно момиче. Намереното наркотично вещество ще бъде изследвано за установяване на вида и количеството му. За 24 часа с полицейска мярка в районното управление са задържани  В.Д.  и 21- годишния младеж.
Снощи,  около 1.30 часа, на пътя с. Еница – гр. Кнежа, служители на районното управление в Кнежа спрели за проверка лек автомобил “Опел Вектра”, управляван от Я.Н./26/ от гр. Бяла Слатина. В автомобила са пътували мъж и жена, съответно на 27 и 22 години. По време на проверката, от автомобила е изхвърлен тъмно син сак. Полицаите установили, че в него има 1050 гр. зелено-кафява тревиста маса, която след наркотест реагирала на “марихуана”. При последвало претърсване в дома на Я.Н. са  иззети 1 стрък канабис и 1 бр. пакетче с бяло прахообразно вещество, което предстои да бъде изследвано. Тримата са задържани с полицейска мярка за 24 часа. Продължава работата, информират от регионалната дирекция.
ДНСП. През изминалото денонощие на територията на страната са станали 26 тежки пътно-транспортни произшествия. Четирима са загинали, а 23-ма души са ранени, сочи статистиката на КАТ-“Пътна полиция” при дирекцията.
Враца. Около 20.20 часа по пътя Кнежа-с.Селановци, лек автомобил “Фолксваген-Поло”, управляван от 39-годишен мъж блъснал 77-годишен велосипедист, който на път за болницата починал.
Кюстендил. На главен път Е-79, в близост до гр.Дупница, снощи, около 18.30 часа лек автомобил “Форд-Ескорт”, управляван от 46-годишен водач блъснал 63-годишен велосипедист, който починал на място.
Благоевград. На 18 ноември, около 21.40 часа на пътя Симитли-Разлог, лек автомобил “Фолксваген Пасат”, управляван от 45-годишен мъж при извършване на маневра изпреварване, неправилно засякъл изпреварвания от него лек “АУДИ А-8”, при което двата автомобила  излизат от пътното платно и се преобръщат. В резултат на инцидента на място са загинали водачът на “Фолксваген”-а и возещият се при него 40-годишен мъж.
От КАТ- Пътна полиция предупреждават всички водачи на моторни-превозни средства да бъдат особено внимателни, да се съобразяват с ниската видимост, мокрите пътища и стрикно да спазват Закона  движение по пътищатата.


 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР - 19 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди