изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:20 EEST
КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА НДТ    
НовиниВ последно време, УВАЖАЕМИ ЧИТАТЕЛИ, станахте свидетели на невероятни пропуски от страна на печатница ПИК "България" - Варна, достойни за рекордите на Гинес.

Благодарим за търпението, което проявихте. Нашето търпение към печатницата се изчерпа, въпреки усилията на собствениците й да сложат нещата в ред. Непреодолими причини предизвикаха отдръпване на голям брой издания от ПИК "България", но ние - вярни на традициите си да уважаваме нашите партньори - устояхме като последни мохикани до петък, когато, без да бъдем информирани, отново осъмнахме без вестник. За наше изумление, пак без да бъдем информирани, вестникът бе доставен в съботния ден - той вече е в ръцете на абонатите. Ръководството на НДТ сметна, че е в интерес и на читателите, и на рекламодателте, а и на целия колектив на вестника, както и на собствениците му, да бъде сменена печатницата. Днес ръководството на НДТ подписва договор за отпечатване на "Нова добруджанска трибуна" от тази вечер в издателския комплекс на "Позвънете" в гр. Варна.
Благодарим и на печатница "Полиофсет" ООД в Добрич със собственик Стоян Арнаудов за издаването на днешния брой на НДТ в екстремната ситуация. Дължим да отбележим, че с "Полиофсет" започна издаването на НДТ, което продължи десетина години. Смятаме, че приятелските ни отношения и съвместната ни работа ще продължат и в бъдеще.
Благодарим на собственицете и ръководството на издателския комплекс "Позвънете", където започваме да печатаме изданието от тази вечер, за разбирането им и разрешаването на проблема.
Поднасяме нашите извинения към читателите и рекламодателите с уверението, че от утре НДТ отново ще е По-добрият вестник на Добричка област.
НДТ

 


Сходни връзки

КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА НДТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 9.14 секунди