изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:18 EEST
ВЪЗРАСТЕН ДОБРИЧЛИЯ ЗАГИНА ПРИ КАТАСТРОФА    
Ред и сигурност76-годишен мъж от Добрич е загинал при катастрофа на 19 ноември преди обед, информираха от полицията вчера. Произшествието е станало около 10 ч. по бул. "Добруджа" в Добрич. Лек автомобил "Рено", управляван от 51-годишен добричлия, се удря в рекламен билборд.

При удара е пострадал възрастният мъж, който е пътувал в колата. Той е починал при транспортирането му до Центъра за спешна медицинска помощ. Причините за катастрофата се изясняват в условията на предварително производство, казаха още от РДВР.
На 20 ноември около 15 минути след полунощ по пътя между тервелските села Кочмар и Жегларци лек автомобил "Форд Ескорт", управляван от 30-годишен тервелчанин, излиза от пътното платно и се удря  в дърво. При катастрофата е пострадал 26-годишен мъж от Тервел, пътуващ в колата. Той е получил фрактура на ръка. Причините за произшествието се изясняват, образувано е следствено дело.
 


Сходни връзки

ВЪЗРАСТЕН ДОБРИЧЛИЯ ЗАГИНА ПРИ КАТАСТРОФА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди