изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:38 EEST
Новата партия на Шарон ще разгроми Ликуд, сочат три проучвания    
По света   Новата партия, чието създаване обяви израелският премиер, сериозно ще разклати позициите на Ликуд, която Ариел Шарон оглавяваше досега. Това сочат данни от три проучвания, публикувани днес от израелски вестници, предаде Франс прес.

Партията на Шарон ще получи между 30 и 33 места от общо 120-те места в Кнесета, Партията на труда /Авода/ начело с Амир Перец - 26 места /срещу 22 в момента/, а Ликуд ще се срине и вместо 40 депутата ще има само 12-15 в новия парламент, показват анкетите, публикувани във вестниците Йедиот ахронот, Маарив и Аарец. На въпроса дали Шарон е постъпил както трябва, напускайки Ликуд, 55 на сто от запитаните отговарят положително, 25 на сто - отрицателно, останалите не дават отговор. На пресконференция в Ерусалим Шарон защити решението си с твърдението, че в Ликуд "животът бе станал невъзможен" заради поведението на твърдолинейните в партията, противопоставили се през септември на изтеглянето на Израел от ивицата Газа. Кнесетът прие вчера на първо четене законопроект, с който се саморазпуска, като 84 депутати гласуваха "за", а десет се въздържаха и нито един не гласува против. Информацията е на БТА.

http://www.bnr.bg

 


Сходни връзки

Новата партия на Шарон ще разгроми Ликуд, сочат три проучвания | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди