изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:37 EEST
Започна изграждането на ваканционен комплекс в курортна зона "Двореца"    
Новинив.Балчик
"Sunny Dream" е името на нов ваканционен комплекс, който ще бъде построен в Балчик. Проектът е на "Address Invest" и е на стойност 2,5 млн. евро.

Ваканционният комплекс ще бъде разположен на терен от 2950 кв.м в близост до бившия техникум.Комплексът ще бъде с гледка към морето. Апартаментите ще са с големина от 43 до 177 кв.м, като цената ще се определя от панорамното им разположение. Средната цена на квадратен метър се предвижда да бъде 950 евро, като в нея ще влиза пълно луксозно обзавеждане.  Възложител на проекта е "Sunny Properties", а строителството ще бъде реализирано от "Курортно строителство" ООД.
На символичната първа копка на 22 ноември изпълнителният директор на "Sunny Properties" Мартин Паев разясни, че апартаментите ще бъдат предоставени за продажба, като вече има заявен интерес от руснаци, британци и българи. На първата копка присъстваха кметът Красимир Михайлов, зам.-кметът Живко Неделев, гл. арх. Нелка Цанкова, представители на агенция "Адрес" и много гости. Инвеститорите изказаха своята благодарност към оказаното съдействие от страна на община Балчик за старта и реализирането на крупното строителство.
Подобни ваканционни комплекси има реализирани в Банско, Слънчев Бряг, Несебър. Инвеститорите обясниха, че интересът им към Балчик е бил продиктуван от близостта с курортите "Албена" и "Златни пясъци", историческите забележителности и най-вече До средата на 2006 година се предвижда да бъде построена шестетажна сграда с обща площ 6134 кв.м, включваща 84 апартамента, басейн, фитнес център, бар и детски кътове.
Двореца, както и от развитата инфраструктура и близостта до морето.
Бъдещето на Северното Черноморие по отношение на бизнеса с ваканционни имоти предстои, коментираха инвеститорите. През последните месеци голяма активност към покупката на имоти в региона освен традиционно активните британци, проявяват и руските купувачи. Причините са най-вече уникалните природни характеристики. Затова се очаква ръст на цените през следващите месеци.

http://news.balchik.info

 


Сходни връзки

Започна изграждането на ваканционен комплекс в курортна зона "Двореца" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди