изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:41 EEST
Българин осъден в Италия за контрабанда на фалшиви паспорти    
По света Съдът в италианския град Анкона осъди на три години затвор и 2 хиляди евро глоба българина Стоян Стайков за контрабанда на фалшиви паспорти, съобщава днес в. Кориере Адриатико.


На 8 май 2003 г. 35-годишният българин е бил задържан от финансовата полиция на пристанището в Анкона при пристигането му от Гърция, след като в управлявания от него автомобил Пежо са били открити 300 фалшиви паспорта от различни държави от ЕС , три подправени Шенгенски визи, както и комплект за фалшифициране на документи, включващ прозрачно фолио за страницата със снимката и данните на притежателя на паспорта.

Всичко е било укрито във вентилационната система на колата. Конфискувани са били и 550 евро. Стайков, който по професия е шофьор, е бил арестуван, но след пет месеца е бил освободен и експулсиран от Италия, се посочва в информацията.

Обвиняемият, подпомогнат от адвоката защитник Алесандра Базиле, е признал, че е получил около хиляда евро, за да пренесе документите, предназначени за Холандия и Белгияhttp://world.actualno.com/
 


Сходни връзки

Българин осъден в Италия за контрабанда на фалшиви паспорти | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди