изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:28 EEST
ПРИСАЖДАНЕТО НА КОСА - РЕАЛНОСТ И В ДОБРИЧ    
ЛюбопитноКакво ли не прави човек, за да изглежда добре!... Възможност да се отърват от някои не особено красиви натрупвания по тялото си тук-таме вече имат и добричлийки.

 Около средата на октомври в Добрич заработи първият частен козметичен кабинет. Благодарение на метода липоаспирация - изтегляне на мазнини, д-р Иван Вълчев може да помогне на всички наши съгражданки /а и съграждани/, желаещи за изглеждат по-добре. Освен този метод добричкият хирург всеки момент ще направи и първото присаждане на коса в града ни.

ПРЕДИЗБОРНАТА ЕУФОРИЯ МИНА. ГЯВОЛЪЦИТЕ ЩЕ СЕ ПЛАЩАТ
Над председателите на предизборни щабове виси Дамоклиев меч от страна на Екоинспекция-Добрич. Причината - неизчистени агитационни плакати след отшумяване на предизборната еуфория. Втори пореден акт грози местните ни политически сили, но засега са реагирали само "Обединение за Добрич" и "Обединение за Добруджа"... Според инж. Великов - директор на Екоинспекцията, потърпевшите са се жалвали пред кмета, а не пред съда, както си му е редът... А реално "Обединение за Добруджа" били с най-груби нарушения - лепели плакати по електрическите стълбове.
НДТ - 28 ноември 1995 г.

 

 


Сходни връзки

ПРИСАЖДАНЕТО НА КОСА - РЕАЛНОСТ И В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди