изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:16 EEST
НАД 6 МИЛИОНА ЕВРО СЕ ОЧАКВА ДА БЪДЕ    
Новинибезвъзмездното финансиране по договорите по Пилотната интегрирана схема за регионално развитие на Североизточния регион, които ще бъдат сключени до края на ноември. Това съобщи Радомир Георгиев - представител на Министерството на регионалното развитие и благоустройството за област Добрич.

Изпълнителна агенция ФАР на МРРБ е приключила набирането на предложения през  август. Публикуването на одобрените кандидати се очаква да стане след 25 ноември. За добрата организация по сключване на договорите експертите са подготвили специални указания за кандидатстващите организации. Очаква се около 29 ноември да бъде оповестена поканата на министерството за сключване на договори и кандидатите трябва да имат готовност в срок до 24 часа.
Списъкът на одобрените за финансиране проектни-предложения ще се публикува на електронната страница на МРРБ: http://www.mrrb.government.bg, както и на адреса на областна администрация Варна http://www.vn.government.bg/, където е сформирано Звено за изпълнение на проект (ЗИП). Договори няма да бъдат сключвани след 30 Ноември 2005 г., 24:00 часа.
 


Сходни връзки

НАД 6 МИЛИОНА ЕВРО СЕ ОЧАКВА ДА БЪДЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.32 секунди