изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:58 EEST
Би Би Си: Двама канадски граждани, американец и британец бяха отвлечени от иракска групировка    
ЗаложнициБагдад. Арабската телевизия “Ал Джазира” е излъчила видеозапис, на който четирима западни заложници, отвлечени в Ирак от неизвестната досега групировка "Бригади на мечовете на правдата", която ги обвини, че са шпиони на водената от САЩ коалиция, предаде Би Би Си.


На краткия запис се виждат четиримата заложници, седнали на земята, британски паспорт на името на Нормън Франк Кембър и други документи.
“Ал Джазира” съобщи, че “групировката е поела отговорност за успешното отвличане на четирима чужденци, представени като “шпиони на окупационните сили”. Според телевизионния канал те са работили за “Християнски път на мира”, правозащитна организация, оперираща на иракска територия.
От представителствата на организацията в Торонто и Чикаго отказаха да разкрият имената на заложниците. Канадското правителство потвърди, че двама от тях са канадски граждани. За другите двама се предполага, че са британец и американец.

http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Би Би Си: Двама канадски граждани, американец и британец бяха отвлечени от иракска групировка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди